Video Incendiu puternic la o societate de prelucrare a lemnului din Braşov - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o societate de prelucrare a lemnului din localitatea braşoveană Tărlungeni, pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

538 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, a existat pericolul ca incendiul izbucnit la o societate de prelucrare a lemnului din localitatea Tărlungeni să se extindă şi la mai multe locuinţe din apropiere, iar în momentul sosirii echipajelor focul ardea cu flăcări de câţiva metri.

"S-a reuşit localizarea incendiului înainte să se extindă la casele situate în imediata apropiere. Nu s-au înregistrat victime. A ars un gater şi un atelier pentru prelucrarea lemnului pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. De asemenea, au mai ars patru metri cubi de lemn şi utilaje pentru prelucrarea lemnului“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Deocamdată nu se ştie care a fost cauza producerii incendiului, aceasta fiind în curs de investigare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici