Incendiu violent într-o clădire în care funcţionează şi un bar, în Arad. 18 persoane intervin pentru stingerea incendiului

Un incendiu violent a izbucnit, duminică dimineaţă, într-o clădire din localitatea arădeană Pecica, în care funcţionează şi un bar. Opt pompieri şi 10 voluntari intervin pentru stingerea flăcărilor.

364 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent într-o clădire în care funcţionează şi un bar, în Arad. 18 persoane intervin pentru stingerea incendiului

Incendiu violent într-o clădire în care funcţionează şi un bar, în Arad. 18 persoane intervin pentru stingerea incendiului (Imagine ISU Arad)

Potrivit ISU Arad, incendiul a izbucnit la o clădire care adăposteşte o casă de locuit, dar şi un bar.

La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta violent şi generalizat în bar, propagat la acoperiş, la structuri anexe din curte şi la o anexă a unui vecin.

Pompierii spun că intervenţia este foarte dificilă din cauza mai multor butelii aflate în clădire.

În total se intervine cu 4 autospeciale, 8 subofiteri şi 10 voluntari.

”S-a reuşit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcţii. În acest moment incendiul este localizat, limitat şi nu mai există pericol de propagare. Se acţionează în continuare pentru lichidarea ultimelor focare”, arată sursa citată.

FOTO: ISU Arad

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici