Incident la slujba de Paşte organizată la Constanţa. Un bărbat a fost ridicat de poliţişti

Un bărbat din Constanţa a fost dus la secţie de poliţiştii, după ce a început să facă scandal în timpul slujbei organizate de Arhiepiscopia Tomisului, marţi seara.

9058 afișări
Imaginea articolului Incident la slujba de Paşte organizată la Constanţa. Un bărbat a fost ridicat de poliţişti

Incident la slujba de Paşte organizată al Constanţa. Un bărbat a fost ridicat de poliţişti

„A fost înregistrat un incident în care un bărbat s-a manifestat gălăgios. A fost dus la secţia de poliţie şi urmează să se ia măsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, inspector Andreea Iliescu.

Aceasta a anunţat că pentru menţinerea ordinii la evenimentul religios au participat peste 200 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali şi nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Pentru că anul acesta credincioşii nu au putut participa la slujba de Înviere de la miezul nopţii, Arhiepiscopia Tomisului a hotărât ca slujba de Înviere să fie oficiată de sărbătoarea Înălţării, adică în noaptea de 26 spre 27 mai.  

BOR a încuviinţat această decizie inedită, considerând că se încadrează „în virtutea principiului autonomiei eparhiale”. În plus, BOR a transmis că „nutreşte speranţa că vor fi respectate reglementărilor legale în vigoare”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici