Industria locurilor de joacă pentru copii este la pământ. Afacerile au funcţionat doar două luni jumate în 2020

  • Locurile de joacă pentru copii au pierderi imense
  • Aceste business-uri au funcţionat doar două luni jumate în 2020
  • Majoritatea angajaţilor din industrie şi-a pierdut locul de muncă
376 afișări
Imaginea articolului Industria locurilor de joacă pentru copii este la pământ. Afacerile au funcţionat doar două luni jumate în 2020

Sursa foto: profimedia

Uite încă o industrie doborâtă de coronavirus.  Locurile de joacă pentru copii au fost deschise doar vreo două luni anul ăsta şi nici nu stiu când vor redeschide. Zeci de mii de euro pierd antreprenorii din domeniu de când a început epidemia.

Georgiana este proprietara unui loc de joacă din Capitală. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de circa 31 de mii de euro, dar zice că anul ăsta nu ştie dacă cifra de afaceri atinge 5 mii de euro. Avea aproximativ 12 angajaţi înainte de pandemie.

Acum mai are numai doi angajaţi care sunt în şomaj tehnic. Din trei locuri de joacă pe care Georgiana le-a deţinut, unul s-a închis definitiv.

Georgiana Ioncu Dodan, proprietar loc de joacă: Autorităţile cred că ar fi trebuit să ne permită şi nouă, ca tuturor celorlalţi, redeschiderea. Nu ştiu dacă mai reuşim până în decembrie să mai rezistăm. Cel mai rău este faptul că încă nici în momentul de faţă nu se ştie dacă şi când vom avea şansa să le redeschidem. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici