Întârzieri pe magistrala Berceni-Pipera din cauza unui bărbat care a intrat în stop cardio respirator/ Bărbatul a decedat

Metrourile înregistrează, marţi, întârzieri pe magistrala 2, Berceni-Pipera, din cauza unui bărbat care a intrat în stop cardio respirator şi care este resuscitat, la momentul transmiterii ştirii, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

2340 afișări
Imaginea articolului Întârzieri pe magistrala Berceni-Pipera din cauza unui bărbat care a intrat în stop cardio respirator/ Bărbatul a decedat

Întârzieri pe magistrala Berceni-Pipera din cauza unui bărbat care are nevoie de îngrijiri medicale (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

UPDATE 15:45 Bărbatul care a intrat, marţi, în stop cardio respirator, fiind coborât la staţia Eroii Revoluţiei, a decedat, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul care a intrat, marţi, în stop cardio respirator, fiind coborât la staţia Eroii Revoluţiei, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele SMURD sosite la faţa locului.

Două echipaje SMURD au acţionat la faţa locului, fiind trimis inclusiv şi un medic, au informat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Călătorii au fost atenţionaţi, prin intermediul mesajelor difuzate prin staţie, că pe magistrala 2 se circulă cu întârziere din cauza unei situaţii medicale, oamenii fiind transportaţi în staţia Tineretului.

Întârzieri pe magistrala Berceni-Pipera din cauza unui bărbat care a intrat în stop cardio respirato

Bărbatul a fost coborât din metrou la staţia Eroii Revoluţiei, după ce a intrat în stop cardio respirator. A fost preluat de un echipaj SMURD, care îl resuscitează pe peron, la momentul transmiterii ştirii.

Două echipaje SMURD acţionează la faţa locului, fiind trimis inclusiv şi un medic, au informat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici