Învăţător din Giurgiu, arestat pentru acte sexuale cu minori cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani

Un învăţător în vârstă de 40 de ani, din judeţul Giurgiu, a fost arestat preventiv fiind suspectat că a întreţinut raporturi sexuale şi a realizat materiale pornografice cu mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, potrivit unor surse judiciare.

311 afișări
Imaginea articolului Învăţător din Giurgiu, arestat pentru acte sexuale cu minori cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani

Învăţător din Giurgiu, arestat pentru acte sexuale cu minori cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani (Imagine: Shutterstock)

"La data de 13 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Giurgiu au documentat activatea infracţională a unui bărbat bănuit că ar fi racolat mai mulţi minori în scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu aceştia", potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că, în perioada 2011 – 2015, bărbatul, care este din localitatea Singureni, ar fi convins mai mulţi minori proveniţi din familii sărace să facă sex cu el şi să se lase fotografiaţi în poziţii indecente.

În urma percheziţiei efectuate la locuinţa învăţătorului, au fost ridicate un laptop, CD-uri şi un aparat foto, în care au fost găsite fotografii cu victimele.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor Tribunalului Giurgiu, care au hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici