Lia Olguţa Vasilescu: "Ştiam de OUG pe Justiţie înainte de şedinţa de guvern; mie nu mi se aplică"

Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că a ştiut înainte de şedinţa de Guvern de marţi că pe ordinea de zi vor figura OUG şi proiectul de lege privind Justiţia, ea menţionând că aceste acte normative nu i se aplică.

3910 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: "Ştiam de OUG pe Justiţie înainte de şedinţa de guvern; mie nu mi se aplică"

Lia Olguţa Vasilescu: Ştiam de OUG pe Justiţie înainte de şedinţa de guvern; mie nu mi se aplică

Întrebată dacă ştia că OUG şi proiectul privind Justiţia figurează pe ordinea de zi suplimentară, Olguţa Vasilescu a răspuns: "Da, ştiam că trebuie să fie acum (marţi, n.r.) sau joi".

E a spus că a aflat în jurul orei 16.00 despre acest lucru.

Ea a menţionat că acestea nu au fost puse pe ordinea de zi la care au acces şi jurnaliştii pentru că au fost elaborate foarte târziu.

"Probabil că le-au lucrat foarte târziu cum s-a întâmplat cu tote celelalte OUG. Avem un program de aplicat, de fiecare dată lucrăm în contratimp. Şi OUG pentru măriri de pensii şi salarii au intrat tot pe ordinea de zi suplimentară", a spus Vasilescu.

Ea a mai arătat că nu intră sub incidenţa acestor acte normative.

"Mie nu mi se aplică. Eu sunt anchetată pentru patru infracţiuni de luare de mită în capital de imagine – adică are încredere populaţia în tine...la puşcărie. Cam aşa s-ar traduce", a spus ministrul Muncii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici