LOTERIA BONURILOR FISCALE: 94 de premii, achitate pentru extragerea din 28 iunie. Şase bonuri, invalidate din cauza unor fapte de natură penală

Ministerul Finanţelor Publice a achitat 94 de premii aferente bonurilor câştigătoare la extragerea ocazională din 28 iunie a Loteriei fiscale, în valoare de 135 lei, emise pe 23 mai, invalidând 6 bonuri din cele 100 câştigătoare din cauza unor fapte de natură penală constatate la verificare.

3191 afișări
Imaginea articolului LOTERIA BONURILOR FISCALE: 94 de premii, achitate pentru extragerea din 28 iunie. Şase bonuri, invalidate din cauza unor fapte de natură penală

LOTERIA BONURILOR FISCALE: 94 de premii, plătite pentru extragerea din 28 iunie. Şase bonuri, invalidate din cauza unor fapte de natură penală

Estragerea ocazională a Loteriei Fiscale de pe 28 iunie a fost organizată pentru bonurile fiscale emise între 29 martie şi 31 mai. Au fost eligibile pentru câştigarea premiilor persoanele care deţineau unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 23 mai, cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei. Fondul de premiere, de un milion de lei, urma să fie împărţit între cel mult 100 de câştigători.

Cele 100 de bonuri câştigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecţie, extragerea fiind organizată pe 6 august, iar lista câştigătorilor a fost publicată pe site-ul Finanţelor.

"În urma acţiunilor de verificare a autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, au fost invalidate 6 bonuri fiscale, în condiţiile în care au fost constatate împrejurări privind săvârşirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente. Din aceste motive, plata celor 6 premii a fost suspendată, în conformitate cu prevederile legale", se arată într-un comunicat al MFP.

Astfel, ministerul a achitat 94 de premii în conturile bancare ale câştigătorilor, fiecăruia revenindu-i 8.496 lei net, după reţinerea impozitului pe venit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici