Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor

Mai multe curse ale companiei Tarom, majoritatea interne, au fost anulate, luni dimineaţă, din cauza unor acţiuni de protest spontane ale echipajelor, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

1434 afișări
Imaginea articolului Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor

Mai multe curse Tarom, anulate din cauza unor proteste ale echipajelor (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Până acum, au fost anulate cursele Tarom din Bucureşti spre Cluj (ora 7.30), Satu Mare (7.55), Baia Mare (7.55) şi Oradea (8.00).

De asemenea, au fost anulate curse cu destinaţia Bucureşti de la Târgu Mureş (7.00), Sofia (7.05), Iaşi (7.10), Chişinău (7.15), Baia Mare (11.05) şi Oradea (11.10), se arată pe site-ul Aeroportului "Henri Coandă".

Potrivit reprezentanţilor Tarom, celelalte zboruri se desfăşoară conform programului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici