Mai multe localuri din Centrul Vechi al Capitalei, amendate pentru nerespectarea legii privind fumatul

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au dat nouă amenzi unor localuri din Centrul Vechi al Capitalei pentru nerespectarea prevederilor cu privire la fumat. Valoarea totală a sancţiunilor este de peste 52.000 lei.

660 afișări
Imaginea articolului Mai multe localuri din Centrul Vechi al Capitalei, amendate pentru nerespectarea legii privind fumatul

Localuri din Centrul Vechi al Capitalei, amendate pentru nerespectarea legii privind fumatul

Controalele s-au desfăşurat în intervalul orar 20.00 – 23.00, scopul lor fiind verificarea respectării prevederilor legale cu privire la fumat şi la comercializarea băuturilor alcoolice către minori.

"În urma acţiunii desfăşurate au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care nouă privind nerespectarea prevederilor Legii 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, modificată şi completată de Legea 15/2016, o sancţiune contravenţională pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi una pentru abatere de la Legea 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite", transmite Poliţia Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici