Medicul din Timişoara, acuzat că şi-a snopit copilul în bătaie pentru că ar fi luat note mici la şcoală, reţinut

Medicul din Timişoara acuzat că şi-a bătut copilul pentru că ar fi luat note mici la şcoală a fost reţinut, marţi seara, pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru loviri şi alte violenţe raportat la violenţa în familie.

2722 afișări
Imaginea articolului Medicul din Timişoara, acuzat că şi-a snopit copilul în bătaie pentru că ar fi luat note mici la şcoală, reţinut

Medicul din Timişoara acuzat că şi-a snopit copilul în bătaie a fost reţinut

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, medicul acuzat că şi-a bătut copilul de 13 ani a fost reţinut marţi seara.

Poliţiştii au schimbat şi încadrarea juridică a faptelor pentru care acesta este cercetat din rele tratamente aplicate minorului în lovire şi alte violenţe raportat la violenţa în familie.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar copilul de 13 ani a fost internat în spital în urma agresiunii. „Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, copilul fiind internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ordinul de restricţie a fost emis luni, după ce copilul a fost externat şi audiat în prezenţa mamei, a avocatului şi a unei asistente a DGASPC Timiş”, a spus Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care şi-a agresat copilul este medic la un spital din Timişoara. Potrivit aceloraşi surse, copilul a fost bătut pentru că a primit note mai mici la şcoală.

Taguri:
medic,
reţinut,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici