Mehedinţi: Opt persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Opt persoane, între care patru copii, au ajuns la spital, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs pe DN 56A, în judeţul Mehedinţi, după ce un autoturism condus de un şofer băut a lovit un microbuz care, în urma impactului, a ricoşat într-un alt autoturism.

123 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Opt persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

Mehedinţi: Opt persoane, la spital în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz (Foto: Shutterstock)

Accidentul a avut loc pe DN 56A, între Drobeta Turnu Severin şi localitatea Vânju Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mehedinţi, Maria Stolojescu, un TIR era oprit pe DN 56A, din cauza unor defecţiuni, iar în spatele acestuia a oprit un microbuz care a fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului, microbuzul a ricoşat într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe care au preluat opt persoane rănite, între care patru copii cu vârste cuprinse între un an şi 16 ani. Acestea au fost transportate la spitalul din Drobeta Turnu Severin, având traumatisme craniene, plăgi şi escoriaţii.

În urma investigaţiilor, medicii au decis ca o singură persoană dintre cele opt rănite să rămână internată, aceasta fiind în afara oricărui pericol.

Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 22 de ani, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie 0,48 la mie alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici