Microbuz răsturnat în Constanţa: Două persoane au murit. Alţi 14 oameni au fost răniţi / Şoferul nu a adaptat viteza, la condiţiile meteo. VIDEO

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, numărul victimelor din microbuzul care s-a răsturnat miercuri dimineaţa în Constanţa a ajuns la 16. Două persoane au murit.

2542 afișări
Imaginea articolului Microbuz răsturnat în Constanţa: Două persoane au murit. Alţi 14 oameni au fost răniţi / Şoferul nu a adaptat viteza, la condiţiile meteo. VIDEO

Sursa FOTO: IPJ Constanţa

UPDATE Şoferul microbuzului răsturnat nu a adaptat viteza, în condiţii de ceaţă şi şosea umedă

Şoferul microbuzului răsturnat, miercuri dimineaţă, în Constanţa, accident în urma căruia două persoane au murit şi alte 20 au ajuns la spital, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, respectiv ceaţă densă şi şosea umedă, a anunţat IPJ Constanţa.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, accidentul care a avut loc miercuri dimineaţă pe DN 38, la km 19+500m, în afara localităţii Topraisar, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo nefavorabile, respectiv ceaţă densă şi carosabil umed. Din această cauză, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat la marginea şoselei.

În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relaţia Negru Vodă – Constanţa.

UPDATE IGSU: Numărul victimelor din microbuzul răsturnat în Constanţa a ajuns la 16

ISU Constanţa a anunţat că cele două victime ale accidentului produs miercuri dimineaţa care au fost prinse în microbuz şi au fost extrase de pompieri au murit.

IGSU a anunţat că, pe lângă cele două victime, în microbuzul răsturnat au mai fost rănite 14 persoane, care sunt conştiente, primesc asistenţă medicală de urgenţă la faţa locului şi vor fi transportate la spital.

Iniţial, autorităţile au transmis că 11 persoane au fost rănite în accident, dintre care două au fost prinse sub microbuzul răsturnat.

Accidentul a avut loc pe DN 38, la intrare în Topraisar dinspre Amzacea, în judeţul Constanţa.

La faţa locului au fost trimise opt ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi una de descarcerare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici