Ministrul Educaţiei, mesaj pentru tinerii care încep luni Bacalaureatul: Credeţi în voi şi veţi reuşi

  • Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, le-a transmis duminică, pe Facebook, un mesaj tinerilor care susţin, începând de luni, examenul de Bacalaureat, a doua sesiune
  • „Credeţi întotdeauna în voi, în potenţialul vostru şi veţi reuşi”, le-a spus candidaţilor Anisie.
  • Peste 42.700 de candidaţi s-au înscris la cea de-a doua sesiune
238 afișări
Imaginea articolului Ministrul Educaţiei, mesaj pentru tinerii care încep luni Bacalaureatul: Credeţi în voi şi veţi reuşi

Ministrul Educaţiei, mesaj pentru tinerii care încep luni Bacalaureatul: Credeţi în voi şi veţi reuşi

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, le-a transmis duminică, pe Facebook, un mesaj tinerilor care susţin, începând de luni, examenul de Bacalaureat în cadrul celei de-a doua sesiuni. „Credeţi întotdeauna în voi, în potenţialul vostru şi veţi reuşi”, le-a spus candidaţilor Anisie.

„Elevilor care nu au avut succes în prima sesiune vreau să le spun că există întotdeauna o a doua şansă! Atât lor, cât şi acelora care nu au promovat până acum examenul de maturitate doresc să le transmit următorul mesaj: credeţi întotdeauna în voi, în potenţialul vostru şi veţi reuşi! Foştii mei elevi ştiu despre ce vorbesc! Vă felicit pentru ambiţia şi dorinţa de a depăşi acest prag”, a scris Monica Anisie pe reţeaua de socializare.

Ea le-a mulţumit şi profesorilor care sunt implicaţi în a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.

Peste 42.700 de candidaţi s-au înscris la cea de-a doua sesiune (august - septembrie) a examenului naţional de bacalaureat, care începe luni cu proba la Limba şi literatura română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici