Miron Mitrea, implicat într-un accident rutier. O persoană a fost rănită

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost implicat, marţi, într-un accident rutier în Bucureşti, o persoană fiind rănită, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit procedurii, Miron Mitrea a fost testat de poliţişti pentru a se stabilit dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost zero.

1247 afișări
Imaginea articolului Miron Mitrea, implicat într-un accident rutier. O persoană a fost rănită

Miron Mitrea, implicat într-un accident rutier. O persoană a fost rănită (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus, marţi după-amiaza, la Spitalul Floreasca din Bucureşti de o ambulanţă Biomedica, imediat venind şi senatorul PSD Miron Mitrea, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Persoana s-a dezechilibrat, iar în cădere şi-a fracturat antebraţul, în zona Bulevardului Ion Mihalache din sectorul 1 al Capitalei, potrivit primelor informaţii.

După accident, înregistrat în jurul orei 15.00, Mitrea a fost supus unui alcooltest de poliţiştii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Cercetările în acest caz vor fi preluate de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea.

Cercetarea la faţa locului este realizată de Poliţia Rutieră, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Andrei Codău, care a precizat că dosarul va fi predat Parchetului ICCJ.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că un bărbat cu fractură de antebraţ a fost adus de o ambulanţă Biomedica, iar la scurt timp a apărut senatorul.

Victima a fost internată la secţia de ortopedie a spitalului.

Bărbatul cu fractură de antebraţ care a venit, marţi, la Spitalul Floreasca însoţit de Miron Mitrea a fost audiat de Poliţie, declarând că a căzut speriat de claxonul maşinii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din apropierea senatorului PSD, care au menţionat că acesta a rămas fără permis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici