NEWS ALERT Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan: 150 de pacienţi evacuaţi

Aproximativ 150 de pacienţi au fost evacuaţi, sâmbătă seara, din Spitalul de Psihiatrie Vulcan, judeţul Braşov, după un incendiu izbucnit pe o ghenă de aerisire.

1760 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan: 150 de pacienţi evacuaţi

NEWS ALERT Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan: 150 de pacienţi evacuaţi

Incendiul a fost sesizat cu puţin înainte de ora 20.00 la Spitalul de Psihiatrie Vulcan, din judeţul Braşov.

Patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD au intervenit la faţa locului.

„Când au ajuns forţele de intervenţie, toţi pacienţii din spital erau evacuaţi, aproximativ 150 de persoane”, spun reprezentanţii ISU Braşov.

Incendiul se manifesta pe o ghenă de aerisire, cu ardere mocnită, iar incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Potrivit ISU Braşov, au ars materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ trei metri pătraţi.

Nu s-au înregistrat victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici