Maramureş. O mamă şi-ar fi ucis copiii. Cel mai mic avea 4 luni

O femeie din Ruşor, Maramureş, şi-ar fi ucis ambii copii, potrivit unor informaţii neconfirmate încă de autorităţi. Se pare că una dintre victime era în vârstă de 2 ani, iar cea de a doua avea doar patru luni. Poliţiştii investighează cazul.

2123 afișări
Imaginea articolului Maramureş. O mamă şi-ar fi ucis copiii. Cel mai mic avea 4 luni

NEWS ALERT Crimă în Maramureş. O mamă şi-ar fi ucis copiii. Cel mai mic avea 4 luni

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie, la ora 10.54, despre faptul că în satul Ruşor, localitatea Copalnic Manăştur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la faţa locului a poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii, în vârstă de un an şi nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La faţa locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care va efectua activităţi în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
maramureş,
crimă,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici