Video O bunică speriată a solicitat intervenţia pompierilor din Suceava. Nepotul ei nu răspundea la uşă - VIDEO

Pompierii militari suceveni au avut, joi seara, o intervenţie ciudată, după ce au fost chemaţi de o bunică speriată de faptul că nepotul ei, în vârstă de 11 ani, nu mai răspunde la uşă şi nici la telefon.

390 afișări

Potrivit ISU "Bucovina" Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost sesizat, joi seara, de către o bunică speriată, prin numărul unic de urgenţă 112, că nepotul ei, în vârstă de 11 ani, nu mai răspunde la uşă şi nici la telefon.

Pompierii militari s-au deplasat la adresa indicată, din municipiul Suceava, cu o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD.

Apartamentul femeii se afla la etajul 4 şi avea una din ferestre deschisă.

După ce au fixat autoplatforma, pompierii au întins braţul telescopic, până în apropierea ferestrei deschise, iar un militar a pătruns în apartament. Acesta l-a găsit pe băiat dormind, cu televizorul deschis pe un canal de desene animate.

Echipajul SMURD l-a monitorizat pe copil din punct de vedere medical, fără să constate probleme.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici