O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului. A fost scoasă de sub tren cu picioarele amputate

O femeie s-a aruncat, luni după-amiază, în faţa metroului în staţia Piaţa Sudului, aceasta supravieţuind, însă fiind scoasă de pe linii cu picioarele amputate şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar - Arseni.

3540 afișări
Imaginea articolului O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului. A fost scoasă de sub tren cu picioarele amputate

O femeie s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Sudului (Imagine: Andrei Pungovschi/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în jurul orei 15.20, când femeia aflată pe peron s-a aruncat în faţa metroului care circula pe tronsonul Berceni - Pipera.

Călătorii care se aflau în metrou au fost evacuaţi pe una din uşile din faţă ale metroului, restul uşilor rămânând închise.

Femeia a fost scoasă de sub metrou după aproximativ o oră.

Potrivit reprezentanţilor echipajului SMURD, aceasta are picioarele amputate şi este conştientă.

Femeia urmează să fie transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar - Arseni.

În prezent, circulaţia metroului pe sensul spre Pipera se desfăşoară alternativ pe celălalt tronson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici