O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma unui accident petrecut în judeţul Brăila/ Copilul de 1 an rănit în accident este în comă, celălalt copil şi talăl lui sunt conştienţi

O femeie a murit, joi dimineaţă, în urma unui accident petrecut în judeţul Brăila, iar doi copii şi şi un bărbat au fost grav răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

495 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma unui accident petrecut în judeţul Brăila/ Copilul de 1 an rănit în accident este în comă, celălalt copil şi talăl lui sunt conştienţi

O persoană a murit şi trei au fost rănite în urma unui accident petrecut în judeţul Brăila

Copilul de un an rănit, joi dimineaţă, în accidentul din judeţul Brăila, este în comă. Ceilalţi doi răniţi, un copil de aproximativ patru ani şi bărbatul, au fost duşi la spital şi sunt conştienţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, a declarat că maşina în care se aflau cele patru persoane din Republica Moldova s-a răsturnat din motive deocamdată necunoscute.

”A ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, urmează să aflăm de ce a pierdut şoferul controlul volanului. În zonă nu erau copaci, curbe. Primii care au intervenit au fost câţiva oameni, au sărit să-i ajute pe cei patru răniţi. Persoanele din maşină sunt din Republica Moldova. Femeia a fost declarată decedată, iar copilul de aproximativ un an era în comă, a fost transportat cu o ambulanţă SAJ la UPU Brăila. Ceilalţi doi răniţi, un copil de aproximativ patru ani şi bărbatul, au fost duşi la spital cu ambulanţa SMURD. Colegii povesteau că erau cooperanţi, copilul nu vorbeşte bine româneşte, dar era conştient”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ştefan Stoian.

În urma accidentului care a avut loc pe DE584, în judeţul Brăila, la ieşirea din localitatea Însurăţei, o femeie, cel mai probabil mama copiilor, a murit.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante care ar fi putut duce la producerea accidentului, precum neatenţia, oboseala la volan sau o defecţiune tehnică.


Accidentul a avut loc pe DE584, în judeţul Brăila, la ieşirea din localitatea Însurăţei.

În maşina implicată în accident se aflau patru persoane, din primele informaţii o familie din Republica Moldova.

Circumstanţele în care s-a produs accidentului nu sunt cunoscute deocamdată, Poliţia informând doar că o femeie a murit şi doi copii, precum şi un bărbat sunt în stare gravă.

La locul accidentului se află poliţişti şi reprezentanţii ISU Brăila.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici