Percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate de furturi din autoturisme

Poliţiştii fac, marţi dimineaţă, 13 percheziţii în Capitală, la locuinţele unor persoane suspectate de furturi din autoturisme şi de componente auto, informează Poliţia Capitalei. Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează destructurarea unei grupări infracţionale acuzate de furt din autoturisme, precum şi de componente auto, percheziţiile la cele 13 adrese din Bucureşti fiind făcute sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

359 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate de furturi din autoturisme

Percheziţii în Bucureşti, la persoane suspectate de furturi din autoturisme (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit datelor obţinute de poliţişti, membrii grupării ar fi furat din autoturime diverse bunuri lăsate sau uitate de proprietari.

De asemenea, membrii grupării sunt suspectaţi că au furat componente de la autoturisme parcate în Capitală, pe care aceştia puteau să le valorifice uşor, a precizat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici