CFR: 102 trenuri anulate joi, traficul feroviar, operaţional pe toate magistralele de cale ferată

CFR Călători a anunţat, joi, 102 trenuri anulate, traficul feroviar fiind operaţional la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile, potrivit datelor publicate de CFR Infrastructură.

647 afișări
Imaginea articolului CFR: 102 trenuri anulate joi, traficul feroviar, operaţional pe toate magistralele de cale ferată

Peste 100 de trenuri au fost anulate, joi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Pe magistrala Bucureşti - Constanţa trenurile circulă în continuare remorcate cu locomotive Diesel, din cauza pericolului formării sulurilor de zăpada, menţionează CFR Călători.

Compania asigură călătorii că se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucureşti, Galaţi, Constanţa.

CFR Călători anunţă că din cele 1.300 de trenuri ale companiei care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a anula sub 10% din acestea pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri.

LISTA trenuri anulate anulate pentru data de 12 ianuarie 2017 va fi actualizată periodic, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

La ora 09:30, cea mai mare întârziere o înregistrează trenul care vine de la Timişoara, tabela de sosiri din Gara de Nord, Bucureşti, indicând 60 de minute întârziere, potrivit site-ului CFR Călători.

Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare, asigură compania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici