Poliţist intrat în greva foamei după ce a semnalat nereguli comise la Poliţia Dolj. AUR cere intervenţia ministrului de Interne

Un poliţist din judeţul Gorj este în greva foamei de 10 zile în faţa Ministerului Afacerilor Interne pentru că a fost mutat de la „Mascaţi” la Logistică, după ce a semnalat mai multe nereguli comise la Poliţia Gorj. IPJ Gorj l-a trimis pe Paul Nicolae Feroiu la tratament psihiatric, arată AUR.

1051 afișări
Imaginea articolului Poliţist intrat în greva foamei după ce a semnalat nereguli comise la Poliţia Dolj. AUR cere intervenţia ministrului de Interne

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită intervenţia imediată a ministrului de Interne Lucian Bode în cazul agentului de poliţie Paul Nicolae Feroiu, aflat în greva foamei de 10 zile în faţa MAI şi cere comisie imparţială pentru rezolvarea situaţiei poliţistului şi încetarea presiunilor exercitate asupra acestuia.

De la încadrarea în IPJ Gorj şi până în prezent, Feroiu a activat în structura Serviciului pentru Acţiuni Speciale (la ,,Mascaţi”), dar după ce a semnalat nereguli ale conducerii Poliţiei Judeţene, răspunsul a fost mutarea la Logistică, trimiterea la testul psihologic, iar acum i se ordonă tratament psihiatric, spun cei de la AUR.

Feroiu este campion al MAI la sporturi de contact, instructor de tir şi de tactică poliţienească de intervenţie, a fost ultragiat de infractori de trei ori.

„Poliţistul nu cere sporuri la soldă şi nu cere funcţie sau avantaje, ci să lucreze în cel mai riscant loc, la acţiuni speciale”, spun cei de la AUR.

Pentru clarificarea şi soluţionarea situaţiei, senatorul Claudiu Târziu, membru al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională a adresat o interpelare ministrului de Interne Bode, iar Rodica Boancă, preşedintele Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, Combaterea Corupţiei şi Petiţii a primit petiţia poliţistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
politist,
greva,
aur

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici