Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost redeschise

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea, închise joi dimineaţa din cauza ceţii dense, au fost redeschise.

227 afișări
Imaginea articolului Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost redeschise

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea, închise din cauza ceţii

UPDATE 11:00 Potrivit Infotrafic, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost redeschise datorită îmbunătăţirii vremii.

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost închise joi dimineaţa, din cauza ceţii dense.

Administraţia Naţională de Meteorologie emisese, joi, atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, care au fost în vigoare până la ora 9.00.

ŞTIRE INIŢIALĂ Potrivit Infotrafic, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost închise din cauza ceţii dense.

De asemenea, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, în judeţul Constanţa, pe DN22, între Constanţa şi Tulcea.

Pe această porţiune vizibilitatea scade şi sub 50 de metri, iar carosabilul este umed.

Totodată, pe raza judeţului Tulcea ceaţa reduce vizibiliatatea sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri pe toată reţeaua rutieră.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici