Prima zi de PAŞTE, la 25 de grade: Mii de bucureşteni au ieşit în parcurile Capitalei pentru a profita de vremea foarte frumoasă - FOTO

Termometrele au indicat temperaturi de peste 24 de grade Celsius, în Capitală, duminică, în prima zi de Paşte, mii de bucureşteni ieşind în parcuri pentru a se relaxa.

503 afișări
Imaginea articolului Prima zi de PAŞTE, la 25 de grade: Mii de bucureşteni au ieşit în parcurile Capitalei pentru a profita de vremea foarte frumoasă - FOTO

În prima zi a sărbătorilor pascale vremea a fost foarte caldă, fiind depăşite valorile normale prognozate pentru această perioadă. De altfel, ziua de duminică a fost comparabilă cu o zi de vară.

Sute de bucureşteni au ales să petreacă prima zi de Paşte la aer liber, în parcurile din Capitală.

În Parcul Tineretului, de exemplu, zeci de persoane au ieşit la picnic în zonele cu iarbă verde. Ei şi-au aşezat păturile pe spaţiile verzi şi au venit la pachet cu produse tradiţionale pascale - ouă, drob, cozonac sau pască. Alţii au adus chiar şi oale cu ciorbă de miel, pe care le-au consumat alături de prieteni şi familie.

De asemnea, o parte dintre bucureştenii care au ieşit în parcuri au ales zonele special amenajate pentru grătare.

Persoanele care au ales să iasă în parcurile din Capitală au renunţat la hainele groase, înlocuind gecile şi cizmele cu tricouri şi chiar cu sandale.

Meteorologii au anunţat pentru zilele următoare că vremea se va menţine caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când local în nordul şi centrul ţării şi cu totul izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice. Deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară, mai ales în nordul şi centrul ţării, vremea se va menţine caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei, când local în nordul şi centrul ţării şi cu totul izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici