Procurorul şef al DIICOT: Dosarele de terorsim nu vor avea de suferit

Procurorul şef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, luni, cu privire la OUG privind interceptările că "dosarele de terorsim nu vor avea de suferit, iar OUG a dat alte atribuţii ofiţerilor SRI".

672 afișări
Imaginea articolului Procurorul şef al DIICOT: Dosarele de terorsim nu vor avea de suferit

Procurorul şef al DIICOT: Dosarele de terorsim nu vor avea de suferit (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Procurorul şef al DIICOT Daniel Horodniceanu prezent, luni, la bilanţul Parchetului General că a declarat că "dosarele de terorism nu vor avea de suferit" şi că prin OUG "s-au dat alte atribuţii ofiţerilor SRI".

"Vom face interceptările cu departamentul de operaţiuni speciale, ne vom dezvolta propriul corp tehnic de poliţişti şi vom continua şi cu departamentul de operaţiuni speciale din cadrul MAI şi cu ai noştri" a mai spus Horodniceanu.

Totodată, acesta a mai spus că 40 de poliţişti nu ajung pentru întreaga activitate DIICOT, dar e un un "început foarte bun".

"Vom munci mai mult la început, îi vom pregăti pe cei pe care îi avem în acest moment şi sigur vor veni şi ceilalţi în funcţie de necesităţi", a mai declarat Horodniceanu.

Procurorul şef al DIICOT a mai precizat că depinde de unde vor fi "importaţi" cei care ar trebui să vină şi "că dacă vor veni din departamentul de operaţiuni speciale sau din alte părţi unde au avut contact cu interceptări, filaje sau ambientale" va fi mai uşor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici