PROGNOZA METEO: Vreme de vară în septembrie. Ce temperaturi vor fi în următoarele zile

Vremea va fi predominant frumoasă, luni, şi mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii septembrie, îndeosebi în regiunile sud-vestice. Cerul va fi variabil în vestul, centrul şi nordul ţării şi mai mult senin în rest, iar vântul va sufla slab şi moderat, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

1976 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vreme de vară în septembrie. Ce temperaturi vor fi în următoarele zile

Spre sfârşitul intervalului, pe arii restrânse  în extremitatea de vest a ţării se vor semnala averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 3-4 grade în depresiuni şi 19-20 de grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul, centrul şi nordul ţării.  Mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări temporare ale vântului, în Maramureş, şi pe arii restrânse în Banat, Crişana, Transilvania şi jumătatea de nord a Moldovei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 32 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase izolat se va semnala ceaţă.

La Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 12-14 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici