Proiect estimat la peste 13 milioane euro pentru dezvoltarea unui parc de agrement în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 vrea să contracteze lucrări estimate la 60,5 milioane lei (13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru construcţia parcului de agrement Tei - Plumbuita, proiectul urmând să fie cofinanţat cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional.

369 afișări
Imaginea articolului Proiect estimat la peste 13 milioane euro pentru dezvoltarea unui parc de agrement în Sectorul 2

Proiect estimat la peste 13 milioane euro pentru dezvoltarea unui parc de agrement în Sectorul 2 (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

"Scopul contractului ce face obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de execuţia lucrărilor privind construirea unui parc de agrement pe domeniul administrat de Primaria Sectorului 2, Bucureşti, constând din furnizare, lucrări de fundaţii, montaj şi punere în funcţiune instalaţii/echipamente de agrement, lucrări de reţele electrice, branşamente apa şi canal, alei pietonale, obiecte sanitare, iluminat, spaţii verzi", se arată într-un anunţ al instituţiei.

Contractul va fi finanţat din fonduri europene (40%) şi de la bugetul local (60%), proiectul urmând să dureze 15 luni.

Lucrările vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, unde preţul ofertei va avea o pondere de 75%.

Termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 24 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici