Un nou incident la Rahova. Un al doilea incendiu a fost provocat de deţinuţi în penitenciarul în care se află Liviu Dragnea. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Pompierii au intervenit, din nou, la Penitenciarul Rahova, după ce deţinuţii au provocat un nou incendiu. Trei gardieni şi un deţinut vor fi transportaţi la spital din cauza expunerii la fum, informează ISU.

3384 afișări
Imaginea articolului Un nou incident la Rahova. Un al doilea incendiu a fost provocat de deţinuţi în penitenciarul în care se află Liviu Dragnea. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Revoltă la Rahova. Un nou incendiu a fost provocat de deţinuţi în penitenciarul în care se află Liviu Dragnea. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Pompierii au intervenit, sâmbătă seară, la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat şi Liviu Dragnea, după ce deţinuţii au provocat un nou incendiu.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, trei gardieni şi un deţinut vor fi transportaţi la spital după ce au fost expuşi la fum.

Patru autospeciale SMURD şi o ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost mobilizate.

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) au transmis că incendiul a fost provocat de un deţinut aflat în tranzit la Penitenciarul Rahova şi a dat foc unor saltele din camera în care era cazat.

Conform procedurii, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Ca urmare a intervenţiei rapide a angajaţilor unităţii, incendiul a fost stins până la sosirea echipajului de pompieri. Deţinutul în cauză şi 6 poliţişti de penitenciare au fost preluaţi de echipajele SMURD sosite la faţa locului, în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare”, informează ANP.

Toate persoanele implicate se află în afara oricărui pericol.

„Incidentul face obiectul unei verificări interne, deţinutul implicat urmând a fi cercetat disciplinar şi sancţionat conform prevederilor legale”, mai arată sursa citată.

Acesta este al doilea incendiu provocat la Rahova.

Pompierii au intervenit, sâmbătă dimineaţă, tot la Rahova, însă la Spitalul Penitenciar, unde a izbucnit un incendiu după ce deţinuţii ar fi dat foc unor obiecte din cameră.

Patru gardieni şi un deţinut au fost transportaţi la Spitalul Floreasca pentru că au fost expuşi la fum.

Taguri:
rahova,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici