Video Rezolvarea subiectelor la Limba şi Literatura Română de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, cu profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu” - VIDEO

Profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu” rezolvă în direct, începând de la ora 11:00, subiectele primite de elevi la proba de Limba şi Literatura Română din cadrul examenului de Evaluare Naţională 2016.

15585 afișări

Emisiunea este difuzată în direct pe mediafax.ro şi pe pagina de Facebook a Mediafax. Profesoara Stanca le explică elevilor cum trebuiau rezolvate subiectele şi care sunt răspunsurile corecte la toate punctele de pe foaia de examen.

REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016

În continuare, miercuri, profesoara Anca Davidescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” va rezolva, în direct, subiectele de la Matematică, de la ora 11:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici