România ajută fermierii şi agricultorii din Republica Moldova. Ciucă, discuţii cu ministrul Agriculturii de la Chişinău

Premierul Nicolae Ciucă a discutat joi, la Palatul Victoria, cu ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare din Republica Moldova, Vladimir Bolea, despre situaţia fluxurilor de aprovizionare cu produse agricole şi alimente, afectate de agresiunea militară rusă din Ucraina.

209 afișări
Imaginea articolului România ajută fermierii şi agricultorii din Republica Moldova. Ciucă, discuţii cu ministrul Agriculturii de la Chişinău

România ajută fermierii şi agricultorii din Republica Moldova. Ciucă, discuţii cu ministrul Agriculturii de la Chişinău

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, la Palatul Victoria, pe ministrul Agriculturii din Republica Moldova, Vladimir Bolea.

Premierul a transmis disponibilitatea Guvernului de a oferi întregul sprijin pentru a gestiona procesul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv din perspectiva domeniului agriculturii, în contextul în care România rămâne cel mai important avocat al aderării Republicii Moldova la UE.

Totodată, premierul a dat asigurări că România este deschisă să sprijine agricultorii şi fermierii din Republica Moldova, afectaţi de embargoul impus de Rusia, dar care beneficiază de accesul produselor lor pe piaţa Uniunii Europene.

În cadrul întâlnirii au fost abordate şi noi soluţii de a procesa produse alimentare ale fermierilor români în Republica Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici