Roxana Mînzatu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, rănită într-un accident rutier

Roxana Mînzatu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, a fost rănită într-un accident rutier produs vineri pe DN 66, în judeţul Hunedoara, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Deva, potrivit unor surse din Poliţie.

1491 afișări
Imaginea articolului Roxana Mînzatu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, rănită într-un accident rutier

Roxana Mînzatu, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, rănită într-un accident rutier (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Conform surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 58 de ani, din Gorj, care circula dinspre Haţeg către Petroşani, a lovit o maşină care circula în faţa lui.

După impact, autoutilitara a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care venea din sens opus, în care se aflau secretarul de stat Roxana Mînzatu şi şoferul acesteia.

În urma impactului, Roxana Mînzatu a suferit leziuni la coloană, în timp ce şoferul ei şi doi pasageri ai autoutilitarei au suferit răni mai uşoare.

Roxana Mînzatu se afla într-o vizită oficială în judeţul Hunedoara, alături de ministrul Marius Nica. Ei se îndreptau spre Valea Jiului unde aveau stabilite întâlniri cu primarii din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici