Video Rupere de nori pe Valea Prahovei; traficul pe DN1, spre Ploieşti, blocat de aluviuni - VIDEO

Mai multe străzi şi curţi au fost inundate în Sinaia, în urma unei ruperi de nori, iar traficul pe Drumul Naţional 1 este blocat, spre Ploieşti, din cauza aluviunilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6807 afișări

Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost solicitaţi miercuri în urma unei ploi torenţiale, pe DN1, la ieşirea din Sinaia spre Ploieşti, unde drumul este blocat de aluviuni.

“La ieşirea din Sinaia, la kilometrul 119, sunt torenţi de apă şi aluviuni care au blocat sensul de coborâre, spre Ploieşti”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, pompierii au fost chemaţi să intervină şi în cazul unor curţi inundate.

“Tot în Sinaia, avem o curte inundată pe strada Ghioceilor şi pe altă stradă avem o clădire de birouri şi un depozit, tot cu inundaţii în curte”, a declarat pentru MEDIAFAX, Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici