Salt uriaş. Mesaj transmis de Richard Branson înainte să plece în zborul prin care va deveni primul turist în Spaţiu

  • A început numărătoarea inversă până la momentul în care miliardarul Richard Branson se va urca în racheta Unity şi se va duce către spaţiu.
  • Miliardarul din Marea Britanie pariază cu propria viaţă pe succesul misiunii.
  • Alături de Branson vor fi cinci specialişti, iar Dave Mackay este pilotul principal. Va fi pentru a treia oară când duce Unity în Spaţiu.
1786 afișări
Imaginea articolului Salt uriaş. Mesaj transmis de Richard Branson înainte să plece în zborul prin care va deveni primul turist în Spaţiu

Salt uriaş. Mesajul transmis astăzi de Richard Branson, înainte să plece în Spaţiu, zbor prin care va deveni primul turist din istoria omenirii/ Hepta

Poate că numele Unity nu înseamna prea mult acum câteva zile. Poate că nici acum nu înseamnă. De astăzi însă, Unity devine nava care duce primul turist în Spaţiu. Aşa cum şi-a imaginat Stephen Hawking în urmă cu 5 ani.

VEZI AICI MISIUNEA NAVETEI UNITY, UN SUCCES

Richard Branson a postat, duminică, un mesaj pe Twitter, înainte de a pleca în Spaţiu, cu racheta Unity, alături de alţi cinci membri ai echipajului.

„Misiunea mea este să transform visul călătoriei spaţiale într-o realitate – pentru nepoţii mei, pentru nepoţii tăi, pentru toată lumea”, a scris miliardarul pe platformă, înainte de lansarea rachetei.

Miliardarul Richard Branson se va urca în racheta Unity, duminică, şi se va duce către Spaţiu. Alături de Branson vor fi cinci specialişti, iar Dave Mackay este pilotul principal. Va fi pentru a treia oară când duce Unity în Spaţiu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici