Şapte persoane din Dâmboviţa, la spital după ce au fost înţepate de viespi. Trei oameni sunt în şoc anafilactic

Şapte persoane din Dâmboviţa, între care doi angajaţi ai ISU, au ajuns, duminică, la spital după ce au fost înţepate de viespi. Trei sunt în şoc anafilactic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1282 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane din Dâmboviţa, la spital după ce au fost înţepate de viespi. Trei oameni sunt în şoc anafilactic

Şapte persoane din Dâmboviţa, la spital după ce au fost înţepate de viespi. Trei oameni sunt în şoc anafilactic

Purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că angajaţii ISU au fost chemaţi, duminică, în comuna Voineşti, sat Izvoare, la o persoană în vârstă de 32 de ani înţepată de viespi.

“Colegii mei au fost chemaţi să acorde ajutor în cazul unei persoane care, în timp ce era la scăldat, a fost înţepată de o viespe. Trebuiau să ducă pacientul la Ambulanţă, locul fiind la un kilometru de şosea”, a declarat Telea.

Potrivit acestuia, când transportau pacientul spre Ambulanţă, pompierii şi alte patru persoane au fost atacaţi de un roi de viespi.

Trei dintre aceştia, unul fiind paramedic SMURD, au intrat în şoc anafilactic.

“Cei doi colegi ai mei şi alte patru persoane au fost şi ei înţepaţi de viespi. Cei şase şi pacientul iniţial au fost transportaţi la spital, trei fiind în şoc anaflilactic”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea, a declarat că poliţiştii sunt la faţa locului şi au început verificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici