Secretar de stat demisionar. Înregistrări audio cu un demnitar de la Mediu care schimba directori prin ameninţări telefonice

Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Gelu Puiu, a demisionat, anunţă premierul Florin Cîţu. Potrivit unor înregistrări, mai mulţi directori de direcţii silvice au fost schimbaţi din funcţie în urma unei campanii de şantaj coordonate de Gelu Puiu.

2468 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat demisionar. Înregistrări audio cu un demnitar de la Mediu care schimba directori prin ameninţări telefonice

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe (D), alături de secretarul de stat Gelu Puiu (S) 14 aprilie 2020, la sediul ministerului din Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

„Dl secretar de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului şi-a înaintat demisia şi eu am acceptat”, anunţă premierul Florin Cîţu.

Mai mulţi şefi de direcţii silvice din întreaga ţară au fost schimbaţi din funcţie, potrivit unor înregistrări intrate în posesia Recorder, în urma unei campanii de şantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operaţiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care s-a lăudat în faţa apropiaţilor că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeaşi metodă: ameninţându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcţiile din ţară au fost eliberate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gelu puiu,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici