Video Şeful ATI de la Spitalul de Arşi, Adrian Stănculea, audiat la Poliţia Capitalei - VIDEO

Şeful Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul de Arşi din Bucureşti, Adrian Stănculea, şi asistenta-şefă a aceleiaşi secţii sunt audiaţi la Poliţia Capitalei după ce au fost deschise două anchete privind activitatea unităţii medicale.

2012 afișări

Medicul şef al Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arşi, Adrian Stănculea, a ajuns vineri dimineaţă la Poliţia Capitalei pentru a fi audiat în cele două anchete privind activitatea unităţii medicale. Şi asistenta şefă a Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă a spitalului a ajuns la audieri vineri dimineaţă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei fac investigaţii în două dosare: unul de moarte suspectă, deschis după apariţia unei înregistrări cu un bolnav pe rănile căruia se aflau larve, şi un altul de ucidere din culpă, deschis după decesul unei femei care iniţial ar fi fost supusă unei transfuzii greşite de sânge. Ambele cazuri au fost semnalate la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Inspecţia Sanitară a decis joi suspendarea activităţii Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Arşi şi au dispus amenzi contravenţionale în valoare de 6.000 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici