Şeful Jandarmeriei, vizită la Parchet. Parchetul General: Scopul a fost stabilirea unor modalităţi de cooperare

Şeful Jandarmeriei Române, Cătălin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scopul fiind "stabilirea modalităţilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violenţelor la miting", anunţă Parchetul General.

714 afișări
Imaginea articolului Şeful Jandarmeriei, vizită la Parchet. Parchetul General: Scopul a fost stabilirea unor modalităţi de cooperare

Şeful Jandarmeriei, vizită la Parchet. Parchetul General: Scopul a fost stabilirea unor modalităţi de cooperare

"Cu privire la prezenţa în sediul PÎCCJ a domnului colonel Ionuţ Cătălin Sindile, împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, arătăm că vizita a avut ca scop stabilirea modalităţilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violenţelor, în contextul evenimentelor petrecute în 10 si 11 august", a anunţat Parchetul General.

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat, duminică, că, în urma violenţelor de la mitingul din 10 august, au fost deschise 21 de dosare penale, dintre care trei cu autor necunoscut. Carmen Dan a anunţat că sunt cercetate 20 persoane, dintre care trei au fos arestate şi două sunt sub control judiciar.

"Luni vom merge la Parchet cu alte informaţii şi date obţinute în aceste zile. Este vorba de aproximativ doi terabiţi de filmări", a completat Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici