Severin (PSD): Juriştii noştri să propună modificarea Codului Penal, fără jenă că ţipă ambasadele

Senatorul Georgică Severin a declarat, vineri, la Consiliul Naţional al PSD, că s-a greşit cu Codul Penal "asumat al domnului Predoiu" şi a cerut juriştilor din PSD să prezinte propuneri de modificare a acestuia şi a Codului de Procedură Penală, "fără jenă că vor ţipa unele ambasade".

169 afișări
Imaginea articolului Severin (PSD): Juriştii noştri să propună modificarea Codului Penal, fără jenă că ţipă ambasadele

Severin (PSD): Juriştii noştri să propună modificarea Codului Penal, fără jenă că ţipă ambasadele (Imagine: Franck Hamel/Mediafax Foto)

"Aş vrea foarte mult ca noi, ca un partid de stânga, să înţelegm că s-a greşit cu acel Cod Penal asumat al domnului Predoiu, iar juriştii noştri să vină cu propuneri prin care, fără jenă că vor ţipa unele ambasade sau vor striga unii deontologi apropiaţi de vechea putere, s-o spunem extrem de clar că avem nevoie de legi care să facă dreptate şi nu răzbunare", a declarat senatorul PSD.

"Invit pe juriştii notri să se aşeze pe Codul Penal şi pe Codul de Procedură Penală şi să vină cu propuneri, să le votăm. Nu să spunem că, dacă ne legăm de asta, avem probleme", a adăugat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici