O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului de o femeie/ Imaginile cu agresoarea, surprinse de camerele de supraveghere/ Aceasta ar fi încercat înainte să împingă în faţa metroului o altă persoană/ Poliţiştii patrulează la metrou

Tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost găsită moartă la staţia de metrou Dristor 1, ar fi fost împinsă de către o femeie în vârstă de aproximatv 45 de ani, atacatoarea fiind căutată la această oră de către poliţişti, anunţă Poliţia Capitalei.

34861 afișări
Imaginea articolului O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului de o femeie/ Imaginile cu agresoarea, surprinse de camerele de supraveghere/ Aceasta ar fi încercat înainte să împingă în faţa metroului o altă persoană/ Poliţiştii patrulează la metrou

INCIDENT LA METROU | O femeie de 25 de ani a murit. Ea a fost găsită pe şine, la staţia Dristor 1

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie în vârstă de aproximativ 40-45 de ani a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul, arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă remis marţi seară MEDAFAX. 

"Din datele existente la acest moment, rezultă că persoana în cauză, cea pe care o căutăm în acest moment, ar fi împins pur şi simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de staţie. Nu reiese în acest moment o asemenea chestiune, că ar fi fost implicate într-un conflict", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, în altă staţie. 

"Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici", a mai spus Diana Sarca. 

Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate staţiile de metrou. Oamenii legii cer sprijinul populaţiei pentru identificarea femeii, cei care o recunosc fiind rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist. Agresoarea are o vârstă de aproximativ 40-45 de ani, o înălţime de aproximativ 1,70m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi, la momentul atacului era îmbrăcată în jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul. 

Cercetările în cauză sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici