TENTATIVĂ de crimă în Bucureşti: Tânăr înjunghiat în parcul de lângă staţia de metrou Politehnica/ Victima, internată la Spitalul Universitar, acolo unde lucrează ca brancardier

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care susţine că a fost înjunghiat de o persoană necunoscută în apropiere de staţia de metrou Politehnica, a fost transportat joi seara la spital, potrivit reprezentanţilor SMURD. Poliţia a demarat o anchetă.

9520 afișări
Imaginea articolului TENTATIVĂ de crimă în Bucureşti: Tânăr înjunghiat în parcul de lângă staţia de metrou Politehnica/ Victima, internată la Spitalul Universitar, acolo unde lucrează ca brancardier

TENTATIVĂ de crimă în Bucureşti: Tânăr înjunghiat în parcul de lângă staţia de metrou Politehnica/ Victima, internată la Spitalul Universitar, acolo unde lucrează ca brancardier

"În aceasta seară, in jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un parculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 - zona Politehnica. Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă politişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât si pentru identificarea făptuitorului", transmite Poliţia Capitalei. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe, imediat după apelul la 112.

Medicii ajunşi la faţa locului au stabilit că tânărul a fost înjunghiat din spate, în zona coastelor.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Universitar, iar reprezentanţii instituţiei medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că victima este stabilă, conştientă şi urmează să fie operată.

Conform sursei citate, tânărul este angajat al Spitalului Universitar, fiind brancardier în cadrul unităţii medicale.

Cazul tânărului înjunghiat, preluat de procurori. Se fac cercetări pentru tentativă de omor

Cercetările privind cazul tânărului înjunghiat, joi seara, lângă staţia de metrou Politehnica, au fost preluate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), care au deschis un dosar de tentativă de omor, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

„Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, conform sursei citate.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici