Timişoara: Tânăr găsit mort pe malul râului Bega, cu un colier autoblocant în jurul gâtului

Un tânăr care avea prins la gât un colier autoblocant din plastic a fost găsit mort, marţi, pe malul râului Bega din Timişoara, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

349 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Tânăr găsit mort pe malul râului Bega, cu un colier autoblocant în jurul gâtului

Timişoara: Tânăr găsit mort pe malul râului Bega, cu un colier autoblocant în jurul gâtului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe malul râului Bega din Timişoara a fost descoperit, marţi, trupul neînsufleţit al unui tânăr, acesta fiind observat de trecători care au sunat la numărul de urgenţe 112.

Poliţiştii au constatat că tânărul, în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, avea legat în jurul gâtului un colier din plastic, însă pe trup nu existau urme de violenţă.

Trupul tânărului a fost preluat de medicii legişti, care urmează să facă necropsia.

Drăghicioiu a adăugat că poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentu ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici