VIDEO | Trafic blocat pe DN 22, între Tulcea şi Galaţi, din cauza inundaţiilor

Traficul pe Drumul Naţional 22, între Tulcea şi Galaţi, este blocat, vineri, din cauza inundaţiilor, în zonă acţionând utilajele pentru a elimina apa de pe şosea, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

240 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Trafic blocat pe DN 22, între Tulcea şi Galaţi, din cauza inundaţiilor

Trafic blocat pe DN 22, între Tulcea şi Galaţi, din cauza inundaţiilor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează vineri, că, în judeţul Tulcea, în urma ploii torenţiale, DN22 Tulcea – Galaţi este inundat în zona Teliţa, la intersecţia cu DJ 229 A.

Potrivit poliţiştilor, autoturismele nu pot trece, singurele care pot circula fiind autovehiculele de dimensiuni mari.

În zonă acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, două utilaje pentru decongestionare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici