Tragedie evitată la limită: Accident cu şase maşini, într-o intersecţie din Bucureşti. „Semne de circulaţie anapoda”. VIDEO

  • Un accident în care au fost implicate 6 maşini a avut loc într-o intersecţie din sectorul 4 al Capitalei
  • Din fericire, nimeni nu a fost rănit
  • Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere
10152 afișări
Imaginea articolului Tragedie evitată la limită: Accident cu şase maşini, într-o intersecţie din Bucureşti. „Semne de circulaţie anapoda”. VIDEO

Accident în Bucureşti

Accidentul s-a petrecut în sectorul 4 al Capitalei, la intersecţia bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Niţu Vasile.

Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar în filmare se vede momentul în care un şofer intră cu viteză în intersecţie şi se ciocneşte de o maşină care circula din partea dreaptă. Primul autovehicul ajunge pe contrasens, unde trece la milimetru pe lângă doi pietoni care traversau regulamentar. Maşina se opreşte în coloana de maşini care aştepta culoarea verde la semafor.

Din fericire, în urma accidentului nu au fost victime, deşi, după cum se vede în imagini, şansele erau mari. 

Postat pe Instagram, clipul a fost dezbătut de utilizatori reţelei de socializare. Potrivit comentariilor, se pare că zona cu pricina este deseori scena accidentelor rutiere. „Acum câteva săptamani a fost un accident extrem de groaznic în acelaşi loc , locuiesc în zonă şi din câte ştiu e adevarăt, sunt multe semne de circulaţie anapoda, dar cred ca în ambele cazuri a fost neatenţia şoferilor.”

O altă persoană spune că „ar trebui tras un semnal de alarmă..la câte accidente au fost în zona aceea.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici