Tragedie în Defileul Jiului: o stâncă a căzut peste o maşină, omorând o persoană şi rănind alte două

Un bărbat a murit şi două femei au fost rănite, duminică, după ce o stâncă s-a desprins de pe versant, în Defileul Jiului, judeţul Gorj, şi a căzut peste maşina în care se aflau cei trei.

2412 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Defileul Jiului: o stâncă a căzut peste o maşină, omorând o persoană şi rănind alte două

Tragedie în Defileul Jiului: o stâncă a căzut peste o maşină, omorând o persoană şi rănind alte două

ACTUALIZARE. Poliţiştii gorjeni au fost solicitaţi să intervină la accidentul produs pe DN 66 Defileul-Jiului.

Oamenii legii au stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Defileul-Jiului, din direcţia Petroşani-Târgu-Jiu, un fragment din stâncă a lovit parbrizul maşinii.

În urma loviturii, şoferul a decedat.

În autoturism se mai aflau alte trei persoane, care nu au suferit leziuni.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului

/////////////////////

Salvatorii din cadrul ISU Gorj au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unor persoane implicate într-un accident în Defileul Jiului.

O bucată de stâncă a căzut de pe versant pe parbrizul unui autoturism, care circula pe Defileul Jiului.

„La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, două ambulanţe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin. În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani şi două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani”, spun reprezentanţii ISU Gorj.

Şoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, fiind declarat decedat.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate şi li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
versant,
stâncă,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici