TRAMVAI DERAIAT la Arad. Trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs după cedarea terasamentului

Trei persoane au fost rănite, luni, după ce un tramvai care circula pe un pod din Arad a deraiat. Tramvaiul a deraiat la coborârea de pe pod, în sensul de mers spre centrul oraşului. Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad afirmă că din primele cercetări făcute în cazul tramvaiului deraiat, luni, reiese că incidentul s-a produs după ce a cedat terasamentul liniei de pe podul pe care trecea şi care se află în reabilitare

437 afișări
Imaginea articolului TRAMVAI DERAIAT la Arad. Trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs după cedarea terasamentului

TRAMVAI DERAIAT la Arad. Trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs după cedarea terasamentului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto Arhiva)

"Linia a suferit în urma lucrărilor la pod, s-a săpat prea aproape de terasament, care a cedat după mai multe zile de ploi. Linia este predată constructorului până la închiderea şantierului", a declarat Cuvineanu. 

Conform sursei citate, în urma accidentului tramvaiele nu vor mai circula pe pod, legătura între cartierul Micălaca şi centrul Aradului fiind asigurată cu autocare, pentru utilizatorii sistemului public de transport. De la deschiderea şantierului pe pod, vatmanii au avut restricţii de viteză la 15 kilometri pe oră.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tramvaiul a deraiat pe podul care face legătura între centrul oraşului şi cel mai mare cartier - Micălaca.

"Tramvaiul a ieşit parţial de pe linie şi a rămas înclinat, fără să se răstoarne complet. Trei persoane acuză diverse dureri în urma accidentului", a spus Tuduce.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Arad, au fost rănite două femei şi un bărbat. O femeie a fost rănită la umăr, cealaltă la faţă, iar bărbatul a suferit leziuni la cap.

La faţa locului fac cercetări atât poliţiştii, cât şi reprezentanţi ai companiei de transport public Arad.

Podul pe care a avut loc accidentul este în reparaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici