Trei persoane au suferit arsuri, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări în timp ce dormeau

Trei persoane din Ploieşti au fost transportate, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cu arsuri, după ce un incendiu a izbucnit în casa în care locuiau, victimele fiind rănite în timp ce dormeau, transmite corespondentul MEDIAFAX.

95 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au suferit arsuri, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări în timp ce dormeau

Trei persoane au suferit arsuri, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări în timp ce dormeau (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Ploieşti. “Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, au ars acoperişul dar şi bunuri din interiorul casei. Am intervenit cu trei autospeciale”, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, trei persoane au suferit arsuri după ce incendiul a izbucnit în timp ce dormeau. “La faţa locului, pompierii au găsit trei victime cu arsuri, un bărbat de 57 de ani cu arsuri de gradul 1,2 şi 3 pe 30 la sută din suprafaţa corpului şi doi bătrâni cu arsuri minore pe aproximativ 9 la sută din suprafaţa corpului” a adăugat Raluca Vasiloae

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Pompierii au stabilit drept cauză a izbucnirii flăcărilor mijloc de încălzire defect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici