Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific pe probleme de urgenţă

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat marţi că a luat la cunoştinţă cu regret de decizia lui Raed Arafat de a demisiona din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii, precizând că a decis să aleagă un consilier onorific, respectiv pe doctorul Tudor Ciuhodaru.

760 afișări
Imaginea articolului Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific pe probleme de urgenţă

Tudor Ciuhodaru, numit consilier onorific pe probleme de urgenţă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este regretabil că s-a ajuns la această situaţie. Am încercat să-l conving, l-am rugat să se concentreze pe îmbunătăţirea proiectului de lege şi să nu proiectăm o ipoteză care poate fi negativă. Este o decizie personală şi, cu regret, am luat cunoştinţă de ea", a spus ministrul Sănătăţii.

Ritli a precizat că, neavând foarte mulţi specialişti, a hotărât să aleagă un consilier onorific pe probleme de urgenţă, respectiv pe doctorul Tudor Ciuhodaru.

Ministrul a mai spus că a avut o discuţie cu Tudor Ciuhodaru, urmând ca acesta să ajute la dezvoltarea şi comunicarea pe marginea proiectului Legii sănătăţii.

"Astăzi am avut o conferinţă şi cu directorii de direcţii sanitare, în care am prezentat sumar elemente esenţiale ale legii şi am transmis ca mesaj să studieze cu atenţie, să vină cu sugestii profesioniste, să comunice în judeţele lor şi să răspundă la întrebări", a adăugat Ritli Ladislau.

Întrebat dacă a luat o decizie privind numirea altcuiva în funcţia de subsecretar de stat, ministrul a răspuns: "Nu, am numai un consilier pe probleme de urgentă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici