Un angajat al Ford România a murit după ce s-a mutilat cu un cutter în toaleta fabricii

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Craiova, angajat al Ford România, a murit vineri la spital, după ce s-a mutilat cu un cutter în toaleta fabricii chiar în timpul programului de lucru.

670 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Ford România a murit după ce s-a mutilat cu un cutter în toaleta fabricii

Un angajat al Ford România a murit după ce s-a mutilat cu un cutter în toaleta fabricii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, Cristina Geormăneanu, bărbatul a fost adus la unitatea medicală cu o ambulanţă care aparţine uzinei Ford.

"Pacientul avea multiple plăgi la gât, antebraţe, gleznă şi calcaneu bilateral, însă plaga cea mai gravă a fost cea de la gât care a fost una profundă", a declarat dr. Cristina Geormăneanu.

Medicii au precizat că în ciuda manevrelor de resuscitare bărbatul a murit.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost găsit în jurul orei 13.00, în toaleta fabricii.

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor pentru că suferise o depresie după ce divorţase de soţie în urmă cu un an şi din cauza datoriilor mari pe care le acumulase.

"Poliţia a fost anunţată imediat după incident. Din cercetări s-a stabilit că bărbatul a fost găsit de către colegi în baie cu un cutter lângă el. A fost nevoie să se forţeze uşa întrucât aceasta era încuiată. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului", a precizat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Colegii de serviciu spun că bărbatul era angajat de 20 de ani la Uzina de la Craiova şi era şef de echipă la secţia asamblări auto.

"Eu l-am văzut în ultima perioadă cam depresiv. Ştim că divorţase de soţie şi ne-am gândit că îi este greu, dar nu mă aşteptam să recurgă la acest gest", a spus unul dintre colegii de serviciu.

Reprezentanţii Ford România susţin că bărbatul a fost găsit "departe de locul său de muncă" şi exclud că ar fi vorba despre un accident de muncă.

"Ford Romania confirmă că un angajat al companiei a decedat la spital în această după-amiază şi transmite condoleanţe familiei şi prietenilor acestuia. Persoana a fost internată după ce a fost găsită în stare gravă departe de locul său de muncă. Vom coopera pe deplin şi vom sprijini autorităţile competente pe parcursul cercetărilor. Cu toate acestea, circumstanţele indică faptul că nu este vorba despre un accident de muncă şi că nu au fost implicate alte părţi", se arată într-un comunicat remis, vineri, de reprezentanţii Ford.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici