Un avion a aterizat de urgenţă pe Otopeni după ce un pasager a decedat

Un avion Boeing 777 aparţinând companiei Air France a aterizat de urgenţă, marţi noapte, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni după ce unul dintre pasagerii aflaţi la bord a decedat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

120 afișări
Imaginea articolului Un avion a aterizat de urgenţă pe Otopeni după ce un pasager a decedat

Un avion a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni după ce un pasager a decedat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit lui Valentin Iordache, aeronava a plecat de la Paris şi trebuia să ajungă la Singapore, însă, în urma unei urgenţe medicale de la bord, a aterizat, la ora 3.33, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului a precizat că un pasager în vârstă de 85 de ani a făcut stop cardiac, după aterizarea aeronavei fiind constatat decesul bărbatului.

Pasagerii au stat, pe timpul nopţii, în terminalul bussines al Aeroportului "Henri Coandă", în prezent aceştia fiind transportaţi către hoteluri, compania urmând să suporte cheltuielile. Cel mai probabil pasagerii urmează să fie rerutaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici